fredag 19 oktober 2012

Nooma

Nu när jag kom hem på lunchen så låg det 2 ljuvliga tvålar i brevlådan,såå gulligt,oj,vad glad man blir!! Helt hemgjorda o doftar fantastiskt! Googla gärna NOOMA tvålar så hittar ni ett härligt glass ställe till sommaren:) Stort tack T<3

Please


Då har även jag fallit för dessa jeans som cirkulerat så länge i bloggvärlden....Trodde jag var lite för kurvig för modellen men de var ju såå otroligt sköna:) Men jag är glad att jag gick ner en storlek för de har redan töjt sig lite....Men bra köp känns det som;) Från Butik Drömhem

torsdag 18 oktober 2012

Ljustider

Tycker de här gamla plåtlådorna är så snygga,idag blev det ljusförvaring i denna:)

LADUREE

 Hittade min ask från LADUREE idag o kom på att jag inte visat dessa bilder. Åh,finns väl inget sötare än dessa små butiker. Som små juvelbutiker fast med macroner istället...Ett måste i Paris:)
 Som små smycken...



 Vakter o fotoförbud inne i butikerna men jag lyckades visst lite snabbt ändå;)

Turistfälla,JA,Fortfarande Magiskt,JA!!

tisdag 16 oktober 2012

Höstmys

Behöver ingen utetermometer,bara att titta på katterna så vet man vädret ändå<3

Morgonpyssel Före-Efter

 Ojoj,den här stolen har hängt med hela mitt liv,tänk vad mycket strömmingsrensning,rullrånsbakning,struvkokning,godistillverkning den har varit med om....Lika bra än idag:) Då var det lyx att få ha "den höge"vid matbordet eller köksbänken:) Kom ihåg när mamma satt på korkmattan när org.färgen var sliten men nu var det hög tid för en uppdatering igen,hann med ett snabb pyssel innan jobbet idag,oanade möjligheter m självhäftande plast!!
Såhär fin blev den!!

Nostalgifika


Har fullt upp med det roligaste jag vet,rensar,röjer,säljer o köper nytt...;) Så går det runt hela tiden...Det kräver ny inspiration o mycket fika!! Igår blev det riktig nostalgifika med mamma i tankarna. Barndomsminnen med stekta bullar:) Dela lite halvtorra bullar,stek i smör o doppa i socker,avnjuts varma,Såå gott!!

söndag 14 oktober 2012

Före-Efter Igen

 Hittade ju den här stora gamla lådan med hjul på tippen....
 Sent igår kväll fick jag ett pysselryck o klippte ut bokstäver i självhäftande plast,kände mig nästan som Karin Mannerstål;) Klippte ju ut på fri hand så det kunde väl ha blivit bättre men det måste ju gå fort när jag kommer igång....!!!
Hade målat lådan vit innan o så här fin blev den nu!! Blev riktigt nöjd faktiskt:)

lördag 13 oktober 2012

Lördagsmys

 Butik Drömhem:)


 Hittar alltid nåt här....
 Snart web butik oxå:)
Pannkakor i stora lass:)
 
 
Den senaste tiden har varit full av MED och MOTgångar,dessutom på det flyttande,bärande,organiserande,papperexercis o farande dagligen. Tungt fysiskt när man ska göra allting själv o tungt psykiskt att se sina föräldrar flytta isär efter att ha legat bredvid varann i 60 år men så ser verkligheten ut i dagens äldrevård för personer med olika behov:( Det absolut bästa med kriser o annat är att man verkligen får veta vem man betyder nånting för. Som i medgångar kan glädjas utan bitterhet,avundsjuka o missunnsamhet åt någon annan. Och i motgångar bara fråga hur man mår utan att man utstrålar skadeglädje. Det lyser så starkt igenom om man låtsas. Heder till de som verkligen bryr sig(o tvingar en att träffas o ringa när man själv inte orkar),så nu vet jag vem jag ska stötta när det verkligen gäller<3 Stolt över mig själv att ha fixat allt på egen hand, nu börjar bitarna falla på plats igen<3<3<3...Så till saken,känns lyxigt att ha en helg utan en massa måsten så det blev en härlig dag hemma på "köpingen"med strosande på Storgatan,cafebesök med smågrabbarna o bästa A<3 Såklart ett besök i favoritaffären dår jag alltid lyckas hitta nåt "måste ha";) Så även idag... Avslutade med lek hemma o pannkaksätande,här kommer lite bilder!! Nu gäller det bara att ta tag i hemmets kaos...

onsdag 3 oktober 2012

Före Efter igen:)

Nu blev det ju fel ordning på bilderna igen men men....Här är iaf min lilla målarverkstad just nu i garaget...Hittade ju en gammal fåtölj på tippen som fick åka med hem...Ingen dyna men med resår i botten så den var kalasskön:)

Så här blev den iaf,tänkte inte behålla den men nu kanske det kan bli en brasfåtölj ändå:)Skar till en madrass till dyna o la på ett gammalt lakan m spets på så den blev helt ok!
Så här såg den ut innan....

måndag 1 oktober 2012

Före-Efter

 Blev ju många loppisar i helgen,köpte 2 såna här tunga saker för 50 kr st:) Varken jag eller säljaren hade en aning vad de använts till men då får man ju va kreativ helt själv!!Tänkte bara att de kunde va bra att ha......
Så här fin blev den ena,bra med stora maffiga fönsterkarmar ibland,tycker det blev ganska charmigt faktiskt;) Den andras öde kan bli tidningsställ....Vi får se om det poppar upp nån annan ide´:)

Retro

 Idag blev det retro fika,kul med lite kitsch ibland:)