måndag 12 augusti 2013

Kusin I


 Jaha,då är det dags för kusinhus nr 3 o det var detta som låg i skogen först men som nu har fått ett par familjegrannar :) Vi börjar med en bild fr glasverandan mot bastun,den får det bli en annan dag!


 Såhär ser huset ut framifrån,det är riktigt gammalt o jag kommaer ihåg när det totalrenoverades äve om det var många år sedan nu. Riktigt mysigt o i uthuset var det att tag en riktigt mysig hanttverksbutik. Skulle kunna ta hur mycket bilder som helst inne men  idag blir fokus på den mest FANTASTISKA trädgård jag sett!!
 Här vankas det alltid gourmetmat av mannen i huset o den här gången var inget undantag...hembyggt utekök på altanen med grönsaker från 2 otroligt välfyllda växthus.
 Här har det lagts ner helt otroligt mycket tid o kraft både mentalt o fysiskt,anledningen till det här projektet är inte lika rolig, familjen förlorade Alma <3 11 år i tsunamin o det här blev nog en bra terapi o andlig plats för att hedra henne,mycket vackert o rogivande.
 Å det är lite speciellt,det här är ett riktigt experiment,kanske det första i Sverige,det här är nämligen ingen vanlig damm utan en baddamm med poolegenskaper,fast utan kemikalier. Dammen har en svart poolduk(en blå hade knappast smält in i miljön) o renas med hjälp av olika växter o reningsdamm en bit bort. Extremt projekt som aldrig blir färdigt.
 Däck i olika nivåer,vattenporl o pool som används dagligen på sommaren.

 Lusthuset används flitigt!

 Utsikt från bastun :)


Här hamnar man gärna!
 Byggt av gamla järnfönster!


Ja,som ni förstår så är det här en helt unik trädgård med dagligt arbete,o håll utkik i DRÖMHEM&TRÄDGÅRD till våren,då kommer det ett fantastiskt reportage härifrån,mycket välförtjänt!! Fotografen fick komma tillbaka vid fler tillfällen för att det fanns så mycket att fota o att vissa blommor skulle blomma...

Inga kommentarer: