lördag 17 mars 2012

Kött Tips:)

Ojoj,har fått så mycket gjort idag med,såpskurat veranda o trappa,målat möbler,rensat,röjt o kastat ännu mer...Älskar att va hemma o röja,såå kul!! Blir lite trött på alla prylar ibland;) Tömde släpet på tippen i fredags o nu är det fullt igen,mycket skrot o gamla maskiner blev det den här gången...Alltid lika skönt!! Dagens meny: potatisgratäng,kall vitlökssås o hängmörad entrecote:) Blev riktigt gott,hade ett snack med min gamla läromästare i butiken,en av ett fåtal köttmästare i Sverige!! Fick lite bra tips för att få en bra köttbit ännu bättre: Ät den så nära utgångsdatumet som möjligt,gärna lite över,tycker själv att datum är lite larvigt,jag äter mycket "gammal" mat,luktar istället;) På de bitarna jag köpte o skulle äta idag hade han ett annat bra tips: Låt köttet ligga framme i rumstemperatur hela dan så möras den lite mer,bra tips tycker jag!! Lät de ligga framme i 10 timmar o det blev supergott!! Å det godaste på salladen är olivolja,citron o flingsalt,testa det med!!

Inga kommentarer: