lördag 10 mars 2012

Lördagsprojektet...No:34

 Som utlovat så har jag tillbringat eftermiddagen i garaget för ett litet projekt:) Klippte ut jättesiffror i papper,75 cm höga! Mitt husnummer alltså!
 Hade den här ihopskruvade plywoodskivan i garaget,det var ett gammalt projekt aom aldrig blev klart;) Skulle blivit en barbänk i köket men jag körde fast lite när jag skulle klä in den i rostfri plåt,haha! Så kan det gå...
 Nu tog jag iaf den o ritade på siffrorna på,inget idealiskt material kanske,men nu var det ju det jag hade så jag tog det,Tänkte behålla tjockleken men fick tänka om...
 Har sågat på bandsåg så länge jag kan minnas,det e så kul o behändigt och vi kommer oftast bra överens...
tills sågbladet hoppade av en gång,men idag var jag ju Pippi så jag klarade att kränga på det igen:)
 Men efter lite mer sågande så körde jag fast när jag skulle backa o bladet GICK AV,åhhh:( Ett lite förtydligande:ifrån mina ideer till färdigt resultat ska det gå otroligt SNABBT,tappar sugen direkt annars,tålamod är inte min starka sida i det fallet;)
 Fick skruva isär skivorna,skruvdragaren var inte laddad så det tog låång tid att skruva ur alla hårt dragna skruvar för hand,men det lyckades iaf! Fogsvansen åkte fram o sen tog jag fram sticksågen till trean,gillar inte sticksågar så det blev inte speciellt snyggt men snabbt gick det,haha!!
Nu ligger de trots allt målade i köket,litar på att skavankerna inte syns när de står lutade mot verandan i trädgården:) Återkommer med bild på det!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Like it a lot! :)

Veronica sa...

åhhh fint!!! väntar på "färdig bilder" Kramen /// V

Jo sa...

Tack söta ni:) Måste bara måla några lager till...Sen kommer bild!!